Contact

Out of the box
Lian Kingma

Postadres:
Driehoek 46
6711 DJ Ede

KVK 60345179
BTW 100889542B01

Voor meer informatie en/of aanmelding;
– eacoutofthebox@gmail.com
– yoga.makeyourday@gmail.com
  • Gecertificeerd internationaal begeleider Deugdenproject
  • Gecertificeerd docent deugdenyoga
  • Gecertificeerd equine assisted coach
  • Gecertificeerd coaching met kinderen uit geweldsituaties
  • Gecertificeerd docent Yin yoga level 1 t/m 3

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Voor een goede financiële administratie, ledenadministratie en informatieverstrekking is het noodzakelijk dat ik een dossier aanleg. Het dossier bevat gegevens zoals u heeft ingevuld op het aanmeldingsformulier/ offerte. Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen. Ik ga zorgvuldig om met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, zorg er voor dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Ik heb als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Dit door het gebruiken van een laptop met wachtwoord die ik alleen gebruik voor EAC – Out of the box.

De gegevens uit uw dossier worden hoofdzakelijk gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik of mijn administrateur, een factuur kan opstellen. Tevens wordt uw email adres gebruikt voor informatieverstrekking over belangrijke en lopende zaken. Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Bij het invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier of akkoord gaan met een offerte stemt u automatisch in met ons beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming en onze algemene voorwaarden.